Het buitenrestaurant

Het buitenrestaurant

In de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum bevindt zich het buitenrestaurant. Dit is niet zomaar een buitenrestaurant, wat u hier vindt is het grootste terras van Nederland. Wij bieden plek aan ruim 140 gasten. Dit sfeervolle terras staat onder een grote tent, met een aantal tafels in de zon. Hier kun je optimaal genieten van de mix tussen het binnen- en buitenleven. Het terras wordt overkapt door een groot tentdoek waardoor het droog is, maar de beleving van het buiten zijn behouden blijft.

Er is uitzicht op de prachtige bomen en de collectie robuuste beelden, met als parel het Rietveld Paviljoen. Kortom, een sfeervolle locatie voor jong en oud waar iedereen heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van een uitgebreide lunch of borrel. Wij passen ons menu regelmatig aan en daarnaast bieden wij een wekelijks wisselend gerecht zodat er altijd wat tussen zit dat naar wens is. En we hebben goed nieuws: vanaf dit jaar blijft het buitenrestaurant staan! Door een aantal aanpassingen zorgen wij ervoor dat het ook in de winter lekker warm zal blijven op dit terras. De sfeervolle verlichting en robuuste kachel maken het plaatje compleet.

Op dit terras wordt gewerkt met placering. Bij aankomst op het terras zult u een plek gewezen krijgen door één van onze medewerkers. Vervolgens kunt u eerst de bestelling plaatsen bij de kassa waarna de drankjes direct meegenomen kunnen worden naar de tafel. Hier begint het echte genieten. Gerechten die vanuit de keuken komen serveren wij aan uw tafel. Ook zorgen wij ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd.

Openingstijden

Buiten vakanties om gesloten op de maandag, anders open van 12 tot 16.30. Van Di t/m Zo geopend van 10.00 – 16.00. In het winterseizoen gesloten.

@krollermuller_restaurantmj